Concept

Aici, la OBSIDIAN, ne place sa credem ca stilul nu e definit de mode si tendinte. Stilul e ceva ce creste cu tine, capata substraturi, nuante, povesti si e la fel de complex precum esti si tu.

Si mai credem ca stilul fiecarei persoane ar trebui sa spuna o poveste despre cine a fost in trecut, de unde a plecat, unde a ajuns si spre ce orizonturi se indreapta. Despre cine i-a fost alaturi, pe cine a iubit si la cine viseaza.

Din acest motiv ne-am indragostit de bijuterii. Bijuteriile transmit in modul cel mai direct si personal un mesaj despre tine, cea care le porti si acest lucru se intampla pentru ca de bijuterii “ai dreptul” sa te atasezi pentru ani si ani, chiar pentru toata viata, fara sa te gandesti vreodata ca s-au demodat.

Am adunat laolalta bijuterii cu aer vintage sau contemporan, creatii unicat sau in editii limitate, lucrate din argint cu pietre naturale sau cristale.

Unele dintre ele vor fi bijuterii pe care sa le porti in fiecare zi, usoare si versatile, vor deveni parte din tine. Altele vor fi bijuterii de colectie, impunatoare sau sofisticate, le vei asocia cu cele mai speciale zile din viata ta. Unele bijuterii vor fi iubiri de-o vara, altele cadouri dragi pentru cei pe care vrei sa-i faci sa zambeasca.

Dar ceea ce toate bijuteriile OBSIDIAN vor avea in comun, cu siguranta, este ca nu vor trece neobservate prin viata ta.

OBSIDIAN

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o mai bună experiență in vizitarea site-ului. Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu modul prin care utilizăm aceste informații.

-10%

la prima comandă

Abonează-te la newsletter-ul OBSIDIAN și promitem să te ținem la curent doar cu noile colecții și reduceri! 🖤